Соцмережу вразив гнівний лист австралійця, який на рейсі МН17 втратив трьох дітей

Соцмережу вразив гнівний лист австралійця, який на рейсі МН17 втратив трьох дітей

На початку листа Ентоні Маслін згадав улюблене словосполучення Трампа «фейкові новини»

Австралієць, який у катастрофі літака «Боїнг-777» над Донбасом втратив трьох дітей, написав гнівного листа президентові США Дональду Трампу після його зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Своє звернення до Трампа Ентоні Маслін оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

На початку листа чоловік згадав про улюблене словосполучення Трампа «фейкові новини».

«Пане Трамп, ви створили термін і багато говорили про «фейкові новини». Але давайте спробуємо поговорити про те, що не фейк... Давайте назвемо це неспростовними фактами. Пасажирський літак рейсу МН17 був збитий – було вбито 298 невинних людей – це неспростовний факт. Літак збили російською ракетою – це неоднозначний факт. Це вбило наших трьох прекрасних дітей та їхнього дідуся, це зруйнувало наше життя і багато інших життів – це незаперечний факт. Це сталося чотири роки тому – це незаперечний факт. Це зробила людина, чию дупу ви тільки що розцілували (Путін. – Ред.): той, хто продовжує брехати про цю трагедію – це також незаперечний факт», – написав Маслін незадовго після зустрічі Трампа і Путіна у Гельсінкі.

Чоловік зауважив, що його почуття до Трампа та Путіна – «це не гнів, а щось набагато гірше».

«Це жалість. У вас немає співчуття до ближнього, і ви очевидно не маєте уявлення, що таке любов. У вас немає нічого цього», – емоційно завершив свого листа Маслін.

Під листом австралієць оприлюднив фото трьох своїх дітей, які загинули в катастрофі рейсу MH17 17 липня 2014 року.

Нагадаємо, раніше члени сімей загиблих під час катастрофи рейсу MH17 написали відкритий лист громадянам Росії напередодні Чемпіонату світу з футболу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: