Соратниця Порошенка передала голодувальникам із «Самопомочі» привіт із Вашингтона

Соратниця Порошенка передала голодувальникам із «Самопомочі» привіт із Вашингтона
Перший віце-спікер Ірина Геращенко

Геращенко розкритикувала політиків, які влаштовують у столиці «балаган», замість конструктивної праці

Перший віце-спікер Ірина Геращенко, яка нині перебуває у Вашингтоні у складі  офіційної делегації України, обурена тим, що в останні два дні відбувається в столиці. Зокрема, вона розкритикувала голодуючих соратників Андрія Садового, передавши їм з американської столиці побажання «віку і здоров'я, мудрості, і хоч трохи сорому». 

«Президенту перервати візит і з ложечки погодувати тих, хто цей сесійний тиждень, замість працювати, зробити хоч щось для країни і для Львова, влаштовує черговий балаган? І ця сила претендувала на нову, інтелектуальну, особливу, на нові обличчя у владі», - зазначила Геращенко.

19 червня лідер фракції «Самопоміч» у Верховній Раді Олег Березюк оголосив голодування через ситуацію зі сміттям у Львові. Сьогодні віце-спікер парламенту Оксана Сироїд заявила, що приєднується до голодування свого однопартійця Олега Березюка.

20 червня Садовий поїхав до Миколаєва (Львівської області), щоб зустрітися з мером міста Андрієм Щебелем та депутатами фракції «Самопоміч», аби спробувати домовитися про прийом львівського сміття. 

Напередодні міський голова Львова Андрій Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

Вчора також стало відомо, що у Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

Як повідомлялося, станом на 18 червня у Львові назбиралося понад 8,5 тис. т  відходів, які нікуди вивезти.

Нагадаємо, 12 червня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: