Спортсмени відмовляються жити в Олімпійському містечку через засмічені туалети

Спортсмени відмовляються жити в Олімпійському містечку через засмічені туалети

Проблеми містечка включають засмічені туалети, протікаючі труби, відкриту проводку, темні сходові прольоти без освітлення, брудні підлоги

Спортсмени, які прибули в Ріо-де-Женейро для участі в Олімпіаді, відмовляються жити в Олімпійському селищі через ряд серйозних недоліків, серед яких засмічені туалети і труб, що течуть.
Делегація з Австралії оселилася в готелі і заявила, що не переселиться в олімпійські споруди, доки не будуть усунуті проблеми. Бразильські атлети також оселилися поки в готелях. А ось делегація з Британії підтвердила наявність проблем, утім оселилася в Олімпійському містечку. Про це повідомило агентство AFP.
«Проблеми включають засмічені туалети, протікаючі труби, відкриту проводку, темні сходові прольоти без освітлення, також брудні підлоги, які вимагають ретельного прибирання», - йдеться у звіті головного тренера Австралійської команди Кітті Чіллер.
Організатори Олімпіади пообіцяли якомога швидше усунути проблеми. До відкриття Олімпіади, яке відбудеться 5 серпня, залишилося менше двох тижнів.
Повідомляється, що Олімпійське селище, розміщене в районі Барра-да-Тіжука в Ріо-де-Жинейро, складається із 31 споруди і розраховане на 18 тис. спортсменів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: