Стали відомі імена двох волинян, що загинули на Донбасі

Стали відомі імена двох волинян, що загинули на Донбасі

Протягом останніх двох днів загинули Сергій Сулима та Андрій Горлатий

Протягом суботи та неділі у зоні Операції обʼєднаних сил під час проходження служби загинули два бійці родом з Волині – Сергій Сулима та Андрій Горлатий. Про це повідомили у Волинській облдержадміністрації.

Головний сержант гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892 Сергій Олександрович Сулима, 1980 року народження, загинув 3 квітня. Родом із Луцька, але останні роки проживав на Івано-Франківщині, звідти й пішов на контракт. Неодружений. На Волині проживають мати та сестра.

Андрій Васильович Горлатий, 1976 року народження – молодший сержант, старший механік-водій загинув 4 квітня через вогнепальне поранення у голову. До призову на контракт у січні 2018 року проживав у Луцьку. Розлучений, ростуть два сини Максим і Павло. В Луцьку проживають мати та сестра.

Ховатимуть бійців, імовірно, на Волині. Однак дата прибуття тіл ще не відома.

Як раніше повідомляв штаб ООС, Сергій Сулима загинув неподалік населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», через підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: