Де найнебезпечніше місце в автобусі? За добу до смерті Поплавської експерт зробила пророче попередження

Де найнебезпечніше місце в автобусі? За добу до смерті Поплавської експерт зробила пророче попередження
Поплавська пояснила, що сидить праворуч від водія і це небезпечно

За добу до смерті Марини Поплавської телеканал розповів про найнебезпечніші місця в маршрутках

За добу до смерті відомої актриси Марини Поплавської у страшній аварії під Києвом на телеканалі UA: Перший у телешоу «Доброго ранку, країно» були названі найнебезпечніші місця для пасажирів в автобусах. Зокрема, в одному з сюжетів програми йшлося про те, що безпечніше всього сидіти в рядах у центрі маршрутки.

Найнебезпечнішими місцями для пасажирів були названі справа від водія і позаду маршрутки. Місця біля вікон виявилися трохи більш безпечнішими, але не настільки, як по центру.

Експерт з безпеки дорожнього руху Ольга Дробишева підтвердила, що найбільш небезпечне місце для пасажира розташоване справа від водія.

За її словами, у разі неспроможності водія уникнути аварії він підсвідомо буде намагатись відвести від себе удар, який у результаті прийдеться на місця біля нього справа. Окрім цього, ці місця не мають перед собою ніяких перепон і у разі ДТП ніщо не зможе втримати пасажира на місці.

«Ці місця ще й не обладнані пасками безпеки і людина з того першого місця тупо вилітає, вибачте на слові, у лобове скло. Вона вилітає в конструкції. Якщо люди, що сидять в салоні, мають перед собою когось м’якого і менший розмір для польоту, а ми розуміємо, що чим перший розмір для польоту, тим менший удар», - пояснила вона.

Дробишева закликала пасажирів не сідати на місця біля водія справа. За її словами, краще сідати по центру.

Як повідомлялось, у суботу в ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу». 

Аварія трапилася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ Чоп. Зокрема, автобус з акторами «Неоплан» зіткнувся з вантажним автомобілем «Нової пошти».

Поплавська сиділа на місці справа від водія. 

У результаті ДТП також були були госпіталізовані Єгор Крутоголов та Яна Глущенко.

Водія автобуса затримали. За даним фактом порушено кримінальне провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: