Стало відомо, які питання завтра розгляне РНБО

Стало відомо, які питання завтра розгляне РНБО
Після двотижневої перерви 2 квітня РНБО знову засідатиме
Фото: РНБО

Точний час і порядок денний засідання поки що не відомі

На черговому засіданні РНБО в найближчу п'ятницю планується розглянути до десяти питань. Про це повідомило видання «Дзеркало тижня», посилаючись на джерела.

Відзначається, що питання можуть стосуватися широкого спектра тем: від затвердження плану вакцинації на нинішній і наступний рік – до введення санкцій стосовно лідерів контрабандного «бізнесу» в Україні.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація, що Рада національної безпеки і оборони України проведе нове засідання 2 квітня в другій половині дня.

Точний час і порядок денний засідання поки що не відомі.

Відзначимо, минулої п'ятниці, 26 березня, Рада національної безпеки і оборони не засідала. Ще тиждень тому «Європейська солідарність» вимагала засідання РНБО щодо загострення на Донбасі. Цього тижня ситуація навколо українських кордонів погіршилася – Росія масово стягує свої війська.

Напередодні стало відомо, що РНБО планує «маски-шоу» на митниці. Зокрема, як стверджують інформатори, планується серія затримань колишніх високопосадовців, які працювали в системі митної служби у 2015-2019 роках.

24 березня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що у випадку погіршення ситуації з коронавірусом доведеться «закрити всю країну».

Секретар РНБО Олексій Данілов також наголошував, що засідання РНБО збирають раз або два рази на місяць, коли є потреба обговорити нагальні питання. У плановому режимі, п’ятниця – день Ради нацбезпеки і оборони. Рада засідала 19 і 11 березня, на них запроваджувались санкції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: