Суд обирає запобіжний захід Чорновол

Суд обирає запобіжний захід Чорновол
Народний депутат VIII скликання Тетяна Чорновол

ДБР вручило Чорновол підозру у вбивстві людини під час Революції гідності

Печерський суд Києва почав обирати запобіжний захід екс-нардепу Тетяні Чорновол.

Нагадаємо, 14 квітня Печерський районний суд міста Києва почав обирати запобіжний захід Чорновол. На засіданні захист екс-нардепа заявив про відвід судді Сергія Вовка, після чого той оголосив перерву в засіданні на невизначений термін. 15 квітня стало відомо, що захисту Чорновол відмовили у відводі судді Вовка.

Зранку 14 квітня ексдепутатка була на допиті в Державному бюро розслідувань. Там вона свідчити відмовилася, посилаючись на статтю Конституції.

Раніше Тетяна Чорновол перед допитом у ДБР заявила журналістам, що припускає можливість взяття її під варту «одразу з зали суду». Водночас, жінка додала, що витримає всі випробування.

Нагадаємо, 10 квітня після обшуків у Тетяни Чорновол їй оголосили підозру у навмисному вбивстві. Також вона розповіла, що в неї при обшуку вилучили зброю.

Перед цим Держбюро розслідувань проводило обшуки в будинку Чорновол. Обшуки проходили під Києвом у селі Гора Бориспільського району у справах Майдану. Підставою для обшуку стали події лютого 2014 року, коли був захоплений офіс Партії регіонів.

Зазначимо, йдеться про смерть учасника списку героїв Небесної сотні Володимира Захарова, який загинув 18 лютого 2014 року при пожежі в київському офісі Партії регіонів. Імовірно, співробітник офісу задихнувся під час пожежі.

Як повідомлялось, раніше Чорновол неодноразово штурмувала офіс ДБР і вимагала відставки його тодішнього очільника Романа Труби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: