Суд із МН17: підозрюваний обзавівся адвокатами для отримання доступу до справи

Суд із МН17: підозрюваний обзавівся адвокатами для отримання доступу до справи
Пулатов Олег Юлдашевич, «Халиф», «Гюрза», «Піночет», «Шиплячий»
Фото: donetsksite.wordpress.com

Олег Пулатов на прізвисько Гюрза обзавівся російськими та нідерландськими адвокатами, які представлятимуть його інтереси

Підозрюваний у справі МН17 Олег Пулатов (позивний Гюрза) обзавівся адвокатами для того, щоб отримати легальний доступ до всіх матеріалів справи і потім мати можливість маніпулювати отриманою інформацією. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна «Час справедливості: як почався суд з катастрофи рейсу MH17 над Донбасом».

Зазначається, що цілком очікувано ніхто з підозрюваних в нідерландський суд не приїхав. Однак і тотального ігнорування процесу, на подив, теж не було.

Один із підозрюваних Олег Пулатов обзавівся російськими та нідерландськими адвокатами, які будуть представляти його інтереси.

Як повідомив співрозмовник агентства, добре знайомий із перебігом розслідування, це росіянам знадобилося для того, щоб отримати легальний доступ до всіх матеріалів справи і потім мати можливість маніпулювати отриманою інформацією.

Нагадаємо, у прокуратурі Нідерландів заявили, що десятки людей відіграли певну роль у перевезенні та встановленні «Бука», яким був збитий літак рейсу МН17.

Також Україна впевнена, що під час судового процесу у справі про катастрофу MH17 на Донбасі з'являться нові підозрювані.

Нагадаємо, в понеділок у Нідерландах почалося перше слухання у справі про катастрофу пасажирського літака MH17 авіакомпанії Malaysian Airlines над Донбасом в 2014 році. 

Частина родичів загиблих у катастрофі літака рейсу MH17, збитого бойовиками на Донбасі, заявили у суді, що вимагатимуть фінансової компенсації.

Нідерландський прокурор Вард Фердінандуссе у своєму виступі 9 березня заявив, що бойовики, які збили пасажирський літак MH17 авіакомпанії Malaysian Airlines над Донбасом у 2014 році, вважали, що стріляють по літаку військової авіації України. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: