Тереза Мей заспокоїла британців щодо створення запасу медикаментів з ЄС

Тереза Мей заспокоїла британців щодо створення запасу медикаментів з ЄС
Тереза Мей

Критики очільниці уряду побачили в цьому спробу залякати жителів країни

Очільниця уряду Великої Британії в четвер заявила про те, що населення країни має почувати себе більш впевненим, а не нервуватися на фоні новин про те, що уряд готується створювати запаси медикаментів і крові на випадок сценарію відсутності угоди із ЄС. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Велика Британія на сьогодні має лише 8 місяців для того, щоб розробити всеосяжну домовленість щодо режиму торгівлі із ЄС. На думку Терези Мей, не зважаючи на те, що Лондон і Брюссель працюють над тим, щоб отримати найкращу угоду, готуватися необхідно до будь-якого розвитку подій.

При цьому прихильники радикального розриву із ЄС вважають, що такими кроками і заявами прем’єр-міністр країни і її прихильники намагаються налякати громадян Великої Британії і змусити їх підтримати варіант м’якого розриву відносин між Лондоном і Брюсселем. До цього Міністр щодо виходу із ЄС Домінік Рааб заявив про те, що одним із завдань уряду є гарантування достатніх запасів продовольства на березень 2019 року на випадок сценарію відсутності угоди із Брюсселем. При цьому на його думку було б неправильно говорити про те, що мова йде саме про створення запасів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: