Терористи гатять по Станиці Луганській, щоб війська не розвели - штаб АТО

Терористи гатять по Станиці Луганській, щоб війська не розвели - штаб АТО

Бойовики не дотримуються перемир'я

Бойовики терористичних організацій «ЛНР» обстрілюють позиції неподалік Станиці Луганської, щоб розведення військ не відбулось. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на Донбасі на сторінці у соцмережі Facebook.

«Бойовики збройних формувань РФ продовжують порушувати режим тиші на ділянці, де планується розведення сил і засобів сторін у районі населеного пункту Станиця Луганська. Тут вчора близько 19.25 проросійські найманці відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціям Збройних Сил України», - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ про цей обстріл бойовиків.

«Як і попередній обстріл позицій неподалік Станиці Луганської, що був задокументований 15 березня, так і нинішній свідчать про небажання ватажків окупаційної адміністрації РФ залишати утримувані позиції. Зі свого боку підрозділи Збройних Сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища Станиця Луганська у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи», - уточнили у штабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню. Минулої доби агресор здійснив п’ять обстрілів укріплень українських захисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: