Тимошенко прокоментувала своє включення до санкційного списку РФ

Тимошенко прокоментувала своє включення до санкційного списку РФ
Юлія Тимошенко зізналася, що санкції Кремля її мало хвилюють

«Бізнесу у мене ні тут, ні там немає і бути не може», - запевнила лідер «Батьківщини»

Побудова демократичної проєвропейської держави стане найкращою відповіддю російському агресору і його санкціям. Так Юлія Тимошенко відреагувала на своїй сторінці у Facebook на включення її до санкційного списку РФ – введення спеціальних економічних заходів щодо 322 українських громадян і 68 компаній.

Лідер «Батьківщини» зізналася, що санкції Кремля її мало хвилюють: «Бізнесу у мене ні тут, ні там немає і бути не може».

«Посміхаюся і уявляю, як зараз на Банковій оперативно складаються нові темники про те, що «Кремль зробив це спеціально». Бо в них на міфологемі про мене як про «кремлівську руку» побудована вся чорна PR-кампанія», – написала лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко також зауважила, що в санкційному списку, на диво, немає «Рошену» чи «Ленінської кузні» .

«Успіх України, побудова сильної демократичної, європейської держави – це буде найадекватніша наша «санкція» російському загарбнику. Це саме та санкція, від якої Кремлю буде точно не добре!» – загалом про санкційну політику висловилася Тимошенко.

Нагадаємо, Росія ввела санкції проти 322 громадян і 68 компаній України.

У списку санкцій десятки народних депутатів, міністрів, керівництво Адміністрації президента та кілька кандидатів у президенти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: