Тимошенко розказала, що таке Майдан для українців

Тимошенко розказала, що таке Майдан для українців
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко

За словами лідера «Батьківщини», на Майдані народилася нова українська нація

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко привітала Українців з Днем Гідності. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

За словами Тимошенко, на Майдані народилася нова українська нація.

«Я бачила, як люди вперше в житті говорили українською, вперше тримали руку на серці під «Ще не вмерла». Я бачила пологи нової, гордої і гарної, неприборканої України. Великий момент і Славні часи», – сказала лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко переконана: Майдан показав, що прості, звичайні люди можуть бути вищими за, так звану, еліту.

«Так, політики іноді зраджують майдан, капіталізують його здобутки, намагаються вивести перемогу людей в кеш, в посади, в особисті дивіденди. Однак Майдан сильніший за політиків і за політику. І кожен президент, кожен політик, кожен державний діяч має затямити: Майдан не «був», Майдан – є! Він не має терміну давності», – наголосила Тимошенко.

За словами голови партії «Батьківщина», Україна двічі за 10 років отримала власне щеплення від диктатури, від беззаконня та безвідповідальності політиків.

Нагадаємо, 21 листопада 2013 року уряд Миколи Азарова зірвав підписання угоди про Євроінтеграцію, після чого на Майдан Незалежності вийшли перші мітингувальники. Спротив проти відходу політичного керівництва України від законодавчо закріпленого курсу на Європейську інтеграцію, що пізніше вилився в масові криваві зіткнення зі значними людськими жертвами українці називають Революцією гідності.

А 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої (2004 року) та Революції гідності (2013 року).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: