Яценюк пообіцяв ніколи не казати «гострих речей» на адресу Тимошенко

Яценюк пообіцяв ніколи не казати «гострих речей» на адресу Тимошенко
Арсеній Яценюк відмовився давати політичну оцінку Юлії Тимошенко

Арсеній Яценюк визнав історичну роль Петра Порошенка

Колишній прем'єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк відмовився давати політичну оцінку лідеру партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, сказавши, що «ніколи не скаже гострих речей» на адресу людей, з якими він працював або мав «спільне політичне життя».

Незважаючи на це, політик заявив, що має «суттєві відмінності» в соціальних, економічних і політичних поглядах з «Батьківщиною». В інтерв'ю Радіо НВ Яценюк підкреслив, що програма партії Тимошенко «більш соціально-популістична», а його – «суто ринкова».

«Ми точно маємо суттєві відмінності в соціальних, економічних і політичних поглядах із «Батьківщиною» сьогодні. Це природно, тому що їх програма більш соціально-популістична, моя програма - суто ринкова. Щодо того, кого підтримувати - люди визначаться, кого підтримувати, а наша партія може підтримувати тільки членів нашої партії», - зазначив він.

Крім цього, екс-прем'єр сказав, що президент Петро Порошенко здійснив «історичну річ, яка нікому не вдавалася» - ініціацію надання Томосу про автокефалію Українській православній церкві.

«Я не знаю, що історія напише про Петра Олексійовича, але я знаю точно, що, якщо цей процес буде завершений (а він вже на завершальній стадії), він увійде в історію як особистість, яка це зробила», - зазначив Яценюк.

Лідер «Народного фронту» не став коментувати інші аспекти роботи Порошенка, сказавши, що його президентську діяльність оцінить український народ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: