Тимошенко зробила заяву щодо затримання Саакашвілі

Тимошенко зробила заяву щодо затримання Саакашвілі

Тимошенко та Саакашвілі

Лідерка «Батьківщини» попередила Порошенка, що «Ростов не гумовий»

Лідерка парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає президента Петра Порошенка причетним до переслідування екс-президента Грузії, лідера «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі. Відповідну заяву розповсюдила її прес-служба.

«Я розумію, що Міхеїла Саакашвілі посадив не генеральний прокурор, не суд, не будь-яка інша правоохоронна структура. Його посадили конкретно Ви. Тому я і звертаюся конкретно до Вас: негайно скасуйте всі свої команди. Не ганьбіть Україну в очах всього світу і власного народу. Негайно звільніть Саакашвілі», - заявила Тимошенко, звертаючись до Порошенка.

Лідерка «Батьківщини» порівняла події, які відбуваються навколо Саакашвілі із ситуацією, яка склалася у 2011 році після порушення проти неї «газової справи».

Тимошенко просить Порошенка «згадати, чим все завершилося», бо «Ростов не гумовий». Вона також заявила, що глава держави сконцентрував у своїх руках багато владних важелів.

Нагадаємо, ввечері 8 грудня лідера партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі затримали.

В поліції повідомили, що затримання проводилося в Солом’янському районі м. Києва. 

Затримання сталося на квартирі діючого співробітника поліції.

За словами генерального прокурора Юрія Луценка Саакашвілі помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Затриманий екс-очільник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив про початок голодування.

Раніше повідомлялося, що допит затриманого Михайла Саакашвілі (лідер «Руху нових сил»), який тривав в присутності його адвокатів, завершено.

Прокурори готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслету.

Колишній начальник поліції Луганської області Юрій Покиньборода підтвердив, що лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі був затриманий у нього вдома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: