Трамп не скасовує санкції щодо КНДР попри нові домовленності з Кім Чен Ином

Трамп не скасовує санкції щодо КНДР попри нові домовленності з Кім Чен Ином
Дональд Трамп

Трамп підкреслив, що санкції відносно Північної Кореї будуть продовжуватися

Президент США Дональд Трамп повідомив, що санкції проти Північної Кореї не будуть скасовані доти, «доки ядерні боєголовки перестануть бути фактором».

Про це Трамп повідомив під час прес-брифінгу за результатами історичної зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином у Сінгапурі.

«(Ми) знімемо санкції тоді, коли ядерні боєголовки перестануть бути фактором (у міжнародній політиці — ред.). Санкції відіграють важливу роль, проте їх буде знято саме тоді. Наразі, санкції залишаються в силі», — заявив Трамп.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп та глава КНДР Кім Чен Ин у спільній декларації зобов'язалися співпрацювати для розвитку нових відносин між США та КНДР та сприяти миру, процвітанню та безпеки Корейського півострова та світу.

Як відомо, за підсумками зустрічі президент США Дональд Трамп та голова Північної Кореї Кім Чен Ин підписали «історичний документ», зміст якого обіцяли розкрити пізніше. 

Перед цим президент США і лідер КНДР взяли участь у формальній церемонії привітання на тлі прапорів двох держав. Водночас американський президент продемонстрував жест відкритості, привітавши північнокорейського лідера обома руками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: