Трамп та Кім Чен Ин підписали «історичний документ»

Трамп та Кім Чен Ин підписали «історичний документ»

Про що саме йдеться в документі, точно не відомо

Президент США Дональд Трамп та голова Північної Кореї Кім Чен Ин підписали «історичний документ», зміст якого поки тримають у таємниці.

Лідери двох країн так і не сказали, що саме означає ця угода, втім Трамп зауважив, що пояснить всі деталі підписання цього «історичного документа» під час своєї прес-конференції пізніше цього дня. 

Під час підписання Кім Чен Ин зазначив, що завдяки цьому документу світ побачить зміни та подякував американському президенту за можливість зустрітися з ним. 

Раніше Трамп сказав, що історичний саміт з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином у вівторок пройшов «краще, ніж будь-хто міг очікувати», і вони підпишуть документ після переговорів щодо шляхів припинення ядерного протистояння на Корейському півострові.

Перед цим президент США і лідер КНДР взяли участь у формальній церемонії привітання на тлі прапорів двох держав. При цьому, американський президент продемонстрував жест відкритості, привітавши північнокорейського лідера обома руками.

До слова, у радника Трампа під час зустрічі із Кім Чен Ином стався серцевий напад

Як відомо, офіційна зустріч Дональда Трампа з Кім Чен Ином розпочалася 12 червня о 9 ранку за місцевим часом.

Трамп планує вже о восьмій вечора 12 червня вилетіти до Сполучених Штатів після переговорів у Сінгапурі з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Раніше передбачалося, що президент Трамп залишатиметься в Сінгапурі для проведення переговорів з лідером КНДР стільки, скільки буде потрібно для досягнення мирної угоди. При цьому допускалося, що зустріч могла продовжуватися кілька днів.

Нагадаємо, раніше до Сінгапуру на саміт США – КНДР прилетів лідер Північної Кореї Кім Чен Ин. Кім вже зустрівся із прем’єр-міністром країни Лі Сянь Луном.

11 травня Кім Чен Ин прогулявся Сінгапуром перед історичним самітом.

Президент США Дональд Трамп прилетів до Сінгапуру ввечері 10 червня

Також у понеділок ввечері у Сінгапур прилетів колишній американський баскетболіст НБА Денніс Родман, який має дружні стосунки з Кім Чен Ином.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: