Трьом фігурантам «справи українських диверсантів» продовжили арешт

Трьом фігурантам «справи українських диверсантів» продовжили арешт

«Українські диверсанти» Олексій Бессарабов і Володимир Дудка

Засідання суду було відкритим, тому арештовані змогли побачити своїх рідних

«Севастопольський міський суд» в окупованому Криму на три місяці продовжив термін утримання під вартою фігурантам справи «українських диверсантів» Володимиру Дудці і Олексію Бессарабову.

Про це повідомляє «Кримська правозахисна група».

«За інформацією родичів Володимира Дудки, обох фігурантів «справи українських диверсантів» залишили в СІЗО до 8 липня. Рішення виніс суддя Ігор Кожевников», - йдеться у повідомленні.

Засідання суду було відкритим, тому арештовані змогли побачити своїх рідних.

Крім того, «Верховний суд» Криму залишив під вартою ще на шість місяців іншого фігуранта «справи українських диверсантів» - жителя міста Енергодар Євгена Панова. Його затримали в окупованому Криму в серпні 2016 року і звинувачують у підготовці терактів на півострові.

«Суддя» Андрій Палій ухвалив проводити слухання справи в закритому режимі. Перше засідання з розгляду цієї справи по суті заплановано на 16 квітня», - зазначають правозахисники.

За інформацією кримського активіста Михайла Батрака, в зал суду не пустили навіть матір Євгенія Віру Котелянець. Вона спеціально приїхала з Енергодара Запорізької області, щоб побачити і підтримати сина.

Батрак повідомляє, що «суд» виніс постанову - проводити всі наступні судові засідання в закритому режимі.

Як повідомляв «Главком»,  фігурант «справи кримських диверсантів» Редван Сулейманов у вівторок, 3 квітня, вийшов на свободу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: