У аеропорту «Київ» туристи другу добу не можуть вилетіти до Туреччини

У аеропорту «Київ» туристи другу добу не можуть вилетіти до Туреччини

Туристи мали вилетіти на відпочинок літаком Yanair

У аеропорту «Київ» другий день не можуть вилетіти до Туреччини близько 70 туристів, які придбали путівки у туроператора Join Up.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook у вівторок, 5 червня, написала одна із туристок Ольга Решетилова.

«Туроператор Join Up, горіть у пеклі! З учорашнього дня переноситься рейс на Анталію. Люди з маленькими дітьми, які вже півдня мали відпочивати на пляжах Туреччині, сидять в аеропорту в Жулянах», - повідомила Решетилова.

За її словами, туристи мали дістатися до Туреччини літаком Yanair, але «авіаперевізник каже, що літака нема і в кращому разі буде чи то 1:30, чи в 4:15, але гарантії нема».

«Менеджери або не відповідають, або тупо брешуть. Представники туроператора і перевізника до нас їхати відмовляються», - додала туристка.

Згодом Решетилова повідомила, що їй вдалося додзвонитися до генерального директора Join Up, який повідомив, що «в усьому винен перевізник».

«З літаком були проблеми, був на технічному обслуговуванні в Житомирі. А тепер літаку треба злітати в Барселону. І вже потім повезуть нас. Тобто виліт не раніше 4:15 завтра (6 червня. – ред.). Поселення і харчування авіакомпанія поки що не забезпечила. Кажуть, що шукають», - написала туристка.

Нагадаємо, у квітні з Єгипту було організовано чотири рейси для українських туристів, які не могли вилетіти з Шарм-ель-Шейху до України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: