У Бердянську п'яний депутат на BMW збив пішохода та намагався втекти

У Бердянську п'яний депутат на BMW збив пішохода та намагався втекти
Нетверезий депутат намагався втікти з місця аварії
Фото:zp.npu.gov.ua

Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння

У Бердянську Запорізької області на Мелітопольському шосе депутат міськради Микола Рудницький на своєму BMW Х5 зніс ліхтарний стовп і збив пішохода, повідомляє Telegram-канал «Україна зараз».

Подія сталася ввечері 11 вересня на Мелітопольському шосе. В поліції підтвердили, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Усвідомивши свою провину, чоловік намагався втекти з місця злочину. Однак його затримали небайдужі громадяни та передали правоохоронцям. Поліція виявила в крові водія 2,2 проміле алкоголю при допустимій нормі 0,2 проміле.

Пішохода у важкому стані госпіталізували до лікарні. Чоловікові зробили операцію, і він вже прийшов до тями.

Раніше колишній працівник прокуратури на території Рівненської області скоїв смертельну аварію. Її жертвою стала мама багатодітної родини, яка поверталась в свою домівку на скутері.

Наїзд експравоохоронець скоїв опівночі. Коли розгледів, що накоїв, хотів накивати п’ятами. 35-річна мешканка області поспішала додому з роботи, коли її настиг кросовер. Її смерть була миттєва. А ось прокурорський працівник може уникнути покарання, стверджують рідні.

Нагадаємо, під Києвом, на трасі у напрямку Переяслава, зіткнулися одразу декілька транспортних засобів: фура, легкове авто та два мікроавтобуси.

Також у Києві на проспекті Степана Бандери зіткнулися автомобілі «Лада» та Renault Logan. Автопригода сталася поблизу станції метро «Почайна».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: