У Білому домі офіційно оголосили про зустріч Трампа та Кім Чен Ина

У Білому домі офіційно оголосили про зустріч Трампа та Кім Чен Ина
Дональд Трамп та Кім Чен Ин

Передова група в Сінгапурі завершує підготовку зустрічі Трампа і Кім Чен Ина

Перша зустріч президента США Дональда Трампа з північнокорейським лідером Кім Чен Ином відбудеться наступного вівторка, 12 червня, в Сінгапурі о 9 ранку за місцевим часом.

«Передова група в Сінгапурі завершує підготовку і залишиться на місці до початку саміту», – повідомила речниця Білого дому Сара Сандерс.

Представник Білого дому додала, що політика максимального тиску на Північну Корею не змінилася, незважаючи на запланований саміт.

Нагадаємо, що влада Сінгапуру розпорядилася виділити спеціальну зону, яка буде відгороджена з 10 по 14 червня для запланованого саміту між Трампом і Кім Чен Ином.

В останні тижні історичний саміт США-КНДР опинився під загрозою зриву через, на думку Вашингтона, «ворожі висловлювання» північнокорейського лідера. Однак після зустрічі делегацій США і КНДР підготовка до саміту продовжилася.

Раніше повідомлялося, що Північнокорейська делегація передасть американському президентові Дональду Трампу лист лідера КНДР Кім Чен Ина.

29 травня Білий дім підтвердив зустріч держсекретаря Майка Помпео з представником КНДР в Нью-Йорку.

Раніше повідомлялося, що представник уряду КНДР, який очолював розвідку країни, Кім Йонг Чоль відправився в США. Перед цим він перебував із візитом в Пекіні

Нагадаємо, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин упевнений, що саміт, на якому він має зустрітися з президентом США Дональдом Трампом, повинен відбутися.

Раніше 24 травня Трамп скасував зустріч з Кім Чен Ином, оскільки вважав недоцільним проводити її після «злоби і відкритої ворожнечі», яку лідер Північної Кореї продемонстрував у своїх нещодавніх заявах.

Згодом стало відомо, що делегація Білого дому відправиться до Сінгапуру для підготовки саміту між Трампом та Кім Чен Ином не зважаючи на те, що Трамп скасував цю зустріч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: