У Британії сьогодні опублікують Огляд національної безпеки

У Британії сьогодні опублікують Огляд національної безпеки
Начальник Генерального штабу британських військ Нік Картер

Документ готували майже два роки

Уряд Великої Британії готовий застосувати всі необхідні заходи для протидії тим, хто має намір атакувати країну. Саме про це йдеться в Огляді національної безпеки (National Security Review), який мають опублікувати в середу. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

В даному документі мова в тому числі йде про необхідність для офіційного Лондона використовувати м’яку силу і комунікаційні ресурси для протидії гібридним загрозам. Огляд національної безпеки, за попередніми даними, говорить про те, що загроза тероризму буде великою іще протягом щонайменше двох наступних років.

Всього в 2017 році на території Великої Британії відбулося 5 терористичних атак, а іще 14 було попереджено. Також в даному документі будуть перераховані загрози із боку РФ, КНДР і Ірану.

Уряд Великої Британії у процесі протидії сучасним загрозам має намір використовуватися не лише поліцію, армію і спецслужби, але і економічні та дипломатичні важелі, а також будь-які інші наявні важелі вплиму. Роботу над Оглядом національної безпеки розпочали у 2016 році після приходу уряду Терези Мей до влади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: