У ЦВК Росії пообіцяли розглянути документи Навального для висування у президенти

У ЦВК Росії пообіцяли розглянути документи Навального для висування у президенти
Олексій Навальний

Реєстрація Навального кандидатом у президенти неможлива через його судимість у «справі «Кіровлісу»

У Центральній виборчій комісії Росії заявили, що документи опозиціонера Олексія Навального для участі в президентських виборах будуть розглянуті нарівні з заявками інших кандидатів.

«Коли нам принесуть документи, будемо розглядати так, як належить», – заявила голова ЦВК Елла Памфілова. Так вона відповіла на питання про те, чи зареєструє Центрвиборчком Навального кандидатом на посаду голови держави.

18 грудня – в день старту виборчої кампанії – Навальний повідомив ЦВК про намір провести кілька зборів ініціативних груп, а потім подати заяву про реєстрацію як кандидата на виборах президента Росії в 2018 році.

Раніше Памфілова стверджувала, що реєстрація Навального кандидатом у президенти неможлива через його судимість у «справі «Кіровлісу». Навальний вважає своє висунення законним і продовжує передвиборну кампанію.

Нагадаємо, 6 грудня Володимир Путін офіційно оголосив, що візьме участь у виборах президента Росії, які відбудуться в 2018 році. Про це він заявив під час виступу на заводі «ГАЗ».

Повідомлялося, що прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв не буде конкурентом Путіну на президентських виборах. Вибори президента Росії пройдуть в березні 2018 року.

Як відомо, 18 жовтня російська телеведуча Ксенія Собчак оголосила про висунення своєї кандидатури на вибори президента РФ 2018 року.

Кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак заявила, що Крим по праву належить Україні.

Собчак також запропонувала провести у анексованому Криму новий референдум про статус півострова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: