У Держприкордонслужбі припускають, що інформація ФСБ про стрілянину за участю українця - фейк

У Держприкордонслужбі припускають, що інформація ФСБ про стрілянину за участю українця - фейк
Прес-секретар ДПСУ Олег Слободян

Речник ДПСУ зазначив: подібна ситуація, якщо вона мала місце, могла трапитись лише на ділянці, що не контролюється українськими прикордонниками

У Державній прикордонній службі України припускають, що заява російської ФСБ про перестрілку на кордоні, нібито вчинену українцем при спробі незаконного перетину кордону, є фейком.

Про це сказав помічник голови Держприкондонслужби України - прес-секретар ДПСУ Олег Слободян.

«Ми бачили цю інформацію. Ми її вивчаємо. На даний момент інформації, яка би підтверджувала достовірність цього російського повідомлення, у нас немає. Немає жодних даних, які б говорили про те, що ця інформація достовірна. Можливо, що це фейк, запущений російськими спецслужбами», - наголосив Слободян.

Водночас він додав, що подібна ситуація, якщо вона мала місце, могла трапитись лише на ділянці, що не контролюється українськими прикордонниками. 

Як повідомляли в понеділок російські ЗМІ, ФСБ РФ заявило, що його співробітники в Курській області затримали 31-річного громадянина України, що незаконно перетинав кордон. Під час затримання він намагався відстрілюватися і спробував сховатися на території України. Під час перестрілки він отримав вогнепальні поранення середнього ступеня тяжкості. У нього виявили два пістолети, п'ять ручних гранат, 50 набоїв калібру 5,45 мм і 26 ампул з рідкою речовиною сірого кольору (імовірно ртуть).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: