У Франції пілот лоукостера визнав, що вживав екстазі перед польотом

У Франції пілот лоукостера визнав, що вживав екстазі перед польотом

49-річний підсудний визнав, що після прийняття наркотичної речовини у нього виникли проблеми з посадкою літака

Пілота британської лоукост-авіакомпанії EasyJet засудили до 12-місячного умовного тюремного ув'язнення за вживання екстазі.

Про це повідомляє The Telegraph.

49-річний підсудний визнав, що у травні 2017 року після прийняття наркотичної речовини у нього виникли проблеми з посадкою літака в аеропорту Парижа.

Поліція під час прослуховування елефонних розмов французьких наркодилерів зафіксувала дзвінок, протягом якого пілот скаржився постачальнику екстазі на погане самопочуття і потовиділення під час посадки.

У суді пілот назвав свою поведінку «великою помилкою»  і  заявив, що був переконаний у тому, що  побічні дії від прийнятого препарату зникнуть через дві години.

Раніше повідомлялося, що канал контрабанди психотропів ліквідувала на Київщині Служба безпеки України спільно з працівниками Державної фіскальної служби.

Зловмисники – сімейна пара – замовляли за кордоном оптові партії наркотиків, які переправлялися в Україну поштою.

Психотропи продавалися у Києві та Київській області за допомоги спеціальних «закладок». Гроші за наркотики покупці перераховували розповсюджувачам на карткові рахунки одного з банків. Оперативники спецслужби затримали наркоторгівців у Білій Церкві під час отримання чергової партії товару – 200 пігулок «екстазі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: