У «Главкомі» прес-конференція: «Миротворчі місії: досвід та уроки для України»

У «Главкомі» прес-конференція: «Миротворчі місії: досвід та уроки для України»

Учасники заходу поділяться власним досвідом перебування у складі миротворчих місій

Сьогодні, 17 листопада, п’ятниця, о 10:30 в прес-центрі «Главкома» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Миротворчі місії: досвід та уроки для України».

До прес-центру запрошені гості: Олег Мартиненко, командир станції Нові Град у складі миротворчої місії Цивільної поліції ООН в Боснії-Герцеговині (1999-2001), офіцер контрольного відділу забезпечення Головного штабу місії у Приштині у складі Миротворчої місії Цивільної поліції ООН в Косово (2002-2003), керівник аналітичного напряму Української Гельсинської спілки з прав людини; Юрій Бєлоусов, Співробітник відділу менеджменту стратегічних проектів поліції ООН, Миротворча місія ООН в Ліберії (2010-2011), голова правління «Експертного центру з прав людини».

Учасники прес-конференції говоритимуть на тему досвіду іноземних держав, на чиїх територіях працювали миротворчі місії, які завдання ставилися і який був результат, поділяться власним досвідом перебування у складі миротворчих місій, який досвід і які уроки може взяти для себе Україна у вирішенні збройного конфлікту на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: