У Греції готують план роботи готелів в умовах пандемії

У Греції готують план роботи готелів в умовах пандемії
Греція планує відкрити готелі для туристів 

Деякі готельєри розглядають можливість прив’язки готельних номерів до певних ділянок на пляжах та біля басейнів

Головні готельні групи в Греції вивчають різні способи роботи цього літа, аби забезпечити безпеку своїх гостей на тлі пандемії. 

Про це йдеться в публікації  Ekathimerini

Готельні мережі розглядають можливість відкриття деяких сезонних одиниць з липня. Водночас деякі з тих, що працюють цілий рік, вважають відкриття з 1 червня безглуздим і збитковим через відсутність попиту з-за кордону.

В очікуванні правил експлуатації і заходів державної підтримки більшість готельних груп будують свої власні плани захисту від пандемії.

Серед сценаріїв, які вивчаються, та, як очікують, будуть реалізовані, є план скорочення кількості доступних кімнат як мінімум на 50%, щоб гості могли дотримуватися соціального дистанціювання.

Деякі готельєри розглядають можливість прив’язки готельних номерів до певних ділянок на пляжах та біля басейнів, щоб їх використовували тільки гості визначених номерів.

Вони також планують зробити те саме зі столами в їдальні, обдумуючи також ідею зміщення часу для всіх трьох щоденних прийомів їжі, щоб уникнути скупчення.

На більшості курортів, ймовірно, не буде «шведського столу», а обслуговування в номерах, швидше за все, стане нормою.

Протоколи прибирання також будуть суворими, з новими правилами і залученням більшої кількості персоналу. Кімнати будуть прибиратися і дезінфікувати частіше, ніж зазвичай.

Запропоновані нововведення означають, що готелі будуть стягувати вищу плату з тих небагатьох гостей, яких вони зрештою розмістять.

Зазначимо, що у Греції суворий карантин протримався 42 дні.

Напередодні в Афінах після послаблення карантину відбулися сутички молоді з поліцією

У Греції станом на 6 травня зареєстровано 2,642 випадки коронавірусу, кількість людей, які вилікувалися від коронавірусної хвороби Covid-19 у світі станом на ранок 6 травня наближається до 1,2 мільйона. Здолали коронавірусну інфекцію 1 198 832 пацієнти.

Крім того, низка європейських країн з 4 травня почала робити перші кроки на шляху до послаблення карантинних обмежень. 

Також в Єгипті частково відновили роботу готелів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: