У Карпатах шукають туриста з Києва, який загубився ще 7 березня

У Карпатах шукають туриста з Києва, який загубився ще 7 березня
Гора Вухатий камінь, в напрямку якої пішов киянин
Фото: Главком

Група туристів під час проходження маршруту розділилася, один чоловік мав повернутися додому 9 березня, проте його досі немає

На Прикарпатті загубився житель Києва 1990 року народження. Як повідомляє управління ДСНС у Івано-Франківській області, 7 березня на горі Піп Іван перебувала туристична група з чотирьох осіб.

Вранці група вирушила маршрутом в напрямку гори Говерла, проте близько 10:00 години вони розділилися: троє людей пішли в сторону гори Говерла, а один чоловік змінив маршрут руху та пішов в сторону гори Вухатий Камінь, поблизу села Дземброня Верховинського району.

Повідомлення про зникнення надійшло до Служби порятунку лише 9 березня о 20:37. Турист мав повернутися додому 9 березня, однак він не повернувся.

Вже з 8 ранку 10 березня почалась пошуково-рятувальна операція, до якої залучили 17 рятувальників та три одиниці техніки. Чотири пошукові групи обстежили територію в районі гір Вухатий Камінь, Смотрич та Піп Іван, полонини Чуфрова, Смотрич, Погорілець. 

Чоловіка досі не знайдено.

Пошукові роботи призупинили о 18 годині і продовжать у неділю, 11 березня.

Зазначимо, що наразі у Карпатах підвищена небезпека сходження лавин та погані погодні умови.

Нагадаємо, наприкінці лютого у горах Закарпатської області рятувальники знайшли лижника з Одеси, який лежав на снігу у непритомному стані з травмою голови.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: