У Києві відбудеться форум національних меншин України

У Києві відбудеться форум національних меншин України

Форум національних меншин України відвідають близько 250 осіб

20 листопада в Києві відбудеться масштабний захід, який збере за одним столом представників різних національних меншин України. Мета заходу – обговорення актуальних проблемних питань внутрішньої політики України та пошук шляхів їх вирішення.

Форум національних меншин України відвідають близько 250 осіб: представники національних меншин України, Посольств відповідних іноземних держав, політики Європи та України, громадські діячі, політологи, вчені та експерти.

За словами організаторів заходу, форум повинен стати площадкою для плідної дискусії з представниками національних меншин України та сприятиме покращенню взаємовідносин з ними, а також відповідними державами-сусідами.

«Процес євроінтеграції України неможливий без якісного та результативного діалогу з представниками національних меншин України, а також нашими державами-сусідами. Підтримка та захист прав національних меншин – один з ключових принципів Євросоюзу та важливий критерій, якому повинна відповідати держава-претендент на членство в цій організації. Наш форум – один з кроків в цьому напрямі», - підкреслив співорганізатор форуму, заступник Голови партії «Розумна сила» Олександр Савченко.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: