У Криму не можуть знайти затриманого українця Стешенка

У Криму не можуть знайти затриманого українця Стешенка
11 квітня російські силовики затримали Стешенка на пункті пропуску «Чонгар»

В управлінні ФСБ по Криму заявили, що не утримують людину з прізвищем Стешенко

В анексованому Криму не можуть знайти затриманого раніше на адмінмежі з півостровом харків’янина Олександра Стешенка.

Про це заявив його адвокат Айдер Азаматов, передає «Крим.SOS».

Азаматов повідомив, що у пошуках підзахисного відвідав кілька кримських судів, управління ФСБ, управління прикордонної служби та безпосередньо сам спецприймальник, де востаннє утримували українця.

«У спецприймальнику за адресою Павленко 1, де Стешенко відбував адміністративний арешт, адвокату розповіли, що утримували людину з таким прізвищем, але станом на сьогодні його більше в спецприймальнику немає. Адвокат запросив документ, на підставі якого Стешенка утримували в установі. Однак співробітник спецприймальника відповів, що необхідно зробити офіційний запит», — йдеться у повідомленні.

В управлінні ФСБ по Криму заявили, що не утримують людину з таким прізвищем. В управлінні прикордонної служби адвокату Азаматову повідомили, що нічого не знають про Стешенка, та не застосовували ані затримань, ані арешту.

Нагадаємо, на адмінкордоні з анексованим Кримом російські силовики затримали харків’янина Олександра Стешенка, востаннє він виходив на зв’язок з контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чонгар» 11 квітня.

Раніше управління ФСБ повідомило, що «прикордонники» окупованого Криму затримали і передали співробітникам поліції двох громадян України, оголошених у федеральний розшук на території Росі

За словами активістів, ФСБ Росії спочатку підтвердила затримання Стешенка, а потім заперечила.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: