У Львові п’яний на BMW протаранив авто і збив дорожній знак

У Львові п’яний на BMW протаранив авто і збив дорожній знак
Скріншот з відео

Через гучномовець інспектори попередили водія, що використають зброю, і він зупинився

У Львові нетверезий водій BMW спровокував декілька ДТП на своєму шляху.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Інцидент стався близько 23 години 20 грудня.

«Патрульні отримали орієнтування на автомобіль BMW, водій якого здійснив ДТП в районі так званої Санта Барбари на Сихові. Там він зіштовхнувся з Subaru,а також збив парапети та втік. Інспектори проаналізували, куди міг вирушити порушник, передали орієнтування екіпажам Личаківського району. Саме там зареєстрований втікач. На перетині Пасічна-Личаківська патрульні побачили згаданий позашляховик, який їхав на великій швидкості. Він завернув на дорогу Кривчицьку і поліцейські вирушили його наздоганяти», - розповіли в поліції.

Зазначається, що по дорозі BMW збило дорожній знак і браму, потім водій вискочив на зустрічну смугу, перед цим здійснивши зіткнення з автомобілем Volkswagen, водій якого отримав ушкодження.

«Через гучномовець інспектори попередили водія, що використають зброю, і він зупинився. Львів’янин мав очевидні ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився як на місці, так і в медичному закладі», - говориться у повідомленні.

Патрульні оформили на чоловіка два протоколи за скоєні ДТП, два - за залишення з місць ДТП та протокол за керування в нетверезому стані, а ще одну аварію оформляв слідчий, оскільки вона з потерпілими.

«Переслідування тривало до 5 хвилин, а від моменту першої ДТП пройшло не більше 20 хвилин. 51-річний чоловік раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі», - додали в поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: