У Ляшка переконують, що «дужі чоловіки» хочуть бачити його президентом

У Ляшка переконують, що «дужі чоловіки» хочуть бачити його президентом
Ігор Мосійчук розповів про нічну зустріч з «дужими мужиками»

Нардеп Мосійчук в соцмережі розказав історію, яку коментатори відразу ж назвали «дешевою байкою», порадивши радикалам змінити піарників

Народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук стверджує, що дорогою на Тернопіль зустрів «четверо дужих мужиків», які заявили, що «на Ляшка вся надія». Депутат заявив, що чоловіки жалілися на стан доріг в Україні. Про це депутат розповів у своєму «Фейсбуці».

«Ніч. Дорога на Тернопіль. Заїджаємо на заправку «Socar» випити кави. Стою в невеличкій черзі.

Позаду чую голос:
- Ігор Володимирович, на вас, на Ляшка вся надія!

Повертаюся. За мною стоїть четверо дужих чоловіків. Тисну руки і запитую:
- Чим можу допомогти?

У відповідь чоловіки один поперед одного розповідають:
- Ми працівники обласної Служби автомобільних доріг. Все життя працюємо в облавтодорі. Такого як зараз не було ніколи. Дороги в жахливому стані. Керівник облавтодору хтось з донєцких. Нас матом криє. Сам краде, своїм фірмам роздає підряди а люди нас готові на шматки рвати. Поляку (Новаку) на Київ возить брехливі звіти», - написав Мосійчук ніби-то зі слів нових знайомих.

Мосійчук також розповів, що «мужики» попросили Ляшка, щоб він заступився за людей.

«Він наш президент! Ми хочемо працювати а з нас дурнів роблять...- Врятуйте з Ляшком наше підприємство...Та не тільки підприємство, країну рятуйте! Ляшко зможе! Він наш, український бацько!

Вислухавши чоловіків і пообіцявши все передати Олегу Валерійовичу та вжити відповідних заходів я задумався над тим, що вся тріскотня політичних фріків та шавок не варта однієї розмови з такими справжніми чоловіками!», - написав Мосійчук.

.jpg_27

2_31

 У свою чергу коментатори допису не поскупились на жарти. Зокрема, вони висміяли піарників радикалів, порадивши депутату змінити їх.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: