У Манафорта кинули російський прапор перед будівлею суду у США

У Манафорта кинули російський прапор перед будівлею суду у США

Пол Манафорт (у центрі) залишає будівлю суду у передмісті Вашингтона

Протестувальник, який жбурнув у Манафорта російський прапор, також мав плакат зі словами «зрадник» та «криваві гроші»

Протестувальник у США кинув російський прапор у колишнього голову виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта.

Як повідомляє «Голос Америки»», подія сталась, коли Манафорт та його юристи залишали будівлю суду у передмісті Вашингтона Арлінґтоні. Протестувальник, який жбурнув у Манафорта російський прапор, також мав плакат зі словами «зрадник» та «криваві гроші».

За інформацією The Washington Post, Манафорт назвав себе невинним за звинуваченнями у банківських махінаціях, які проти нього висунуто спеціальним прокурором Мюллером, який очолює розслідування обставини втручання Росії у виборчму кампанію у США 2016-го року. Суддя наказав тримати Манафорта під домашнім арештом. Судовий процес призначено на 10 липня.

Повідомляється, що Манафорт за рішенням суду має носити прилади стеження. Це обумовлено тим, що справи проти нього розглядаються у двох судах.

Манафорту також є обвинувачуваним в іншій справі, яка розглядається судом у столиці США, Вашингтоні. Судове засідання у тій справі призначено на вересень. Манафорт відкидає свою вину за звинуваченнями.

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер подав новий обвинувальний вирок, який стверджує, що Пол Манафорт у 2012 році таємно заплатив колишнім провідним європейським політикам за лобіювання уряду України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: