У Міноборони розповіли про двох поранених військових

У Міноборони розповіли про двох поранених військових

Упродовж доби українські військові один раз відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї

Упродовж минулої доби на сході України бойовики здійснили 11 обстрілів, з них 9 були прицільними. Унаслідок бойових дій двоє українських військових дістало поранення. Про це повідомив полковник Максим Праута, речник Міністерства оборони України, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіацентрі.

На луганському напрямку після 20:00 терористи двічі обстріляли українські позиції у районі Катеринівки з 82-мм мінометів, станкового гранатомету та БМП. Загалом бойовики випустили 4 мінометні міни в бік українських позицій.

На донецькому напрямку вночі бойовики двічі обстріляли українські позиції у районі Водяного зі стрілецької зброї. Починаючи з 15:00 бойовики розпочали серію прицільних обстрілів.

«Під ворожим вогнем тричі опинилися наші опорні пункти в районі Павлополя, також поодинокі обстріли українських позицій зафіксовано в районі населених пунктів Авдіївка, Водяне та Мар’їнка», – розповів полковник.

Бойовики активно застосовували увесь спектр стрілецької зброї та гранатомети різних типів.

Нагадаємо, на Донбасі з 00:01 30 березня почало діяти чергове перемир'я, цього разу його приурочено до великодніх свят. Однак проросійські терористи не дотримуються угод та зривають режим тиші.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: