У неділю центр Києва перекриють через Марш рівності

У неділю центр Києва перекриють через Марш рівності

Марш рівності у Києві, 2016 рік

Фото: Главком

У столичній владі повідомили, які вулиці перекриють 18 червня з 6 до 14 години

У зв'язку з проведенням Маршу рівності рух транспорту в центрі Києва 18 червня з 6 до 14 годин буде обмежено.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«18 червня з 6 до 14 год. у центральній частині столиці тимчасово обмежать рух транспортних засобів у зв’язку з проведенням Маршу Рівності. Підписане відповідне розпорядження КМДА №716», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, тимчасово заборонять рух на вул. Володимирській (на відрізку від вул. Хмельницького до вул. Толстого), вул. Льва Толстого (на відрізку від вул. Тарасівської до площі Толстого), вул. Антоновича (на відрізку від вул. Саксаганського до вул. Толстого), вул. Великій Васильківській (на відрізку від вул. Саксаганського до вул. Скоропадського), вул. Пушкінській (на відрізку від б-р Шевченка до вул. Толстого), на б-р Шевченка (на відрізку від Бессарабської площі до вул. Леонтовича в обох напрямках).

На цей період будуть внесені зміни і в маршрути руху міського наземного пасажирського транспорту, шлях курсування якого проходить у місцях проведення заходу. Змінять роботу тролейбуси №№ 5, 8, 9, 17, 93Н і автобуси №№ 20, 24, 114, 118.

У КМДА також попередили, що під час проведення заходу можливе тимчасове короткочасне закриття станцій метрополітену «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту».

У минулі роки проведення ЛГБТ-прайду у Києві нерідко закінчувалися сутичками націоналістів з геями та правоохоронцями. Найсмаштабніші з них відбулися 2015 року на Оболоні.

Щорічний «КиївПрайд» зазвичай відбувається у форматі вуличної демонстрації. 

Як повідомляв «Главком», найближчої неділі у Києві пройде Марш рівності, організований представниками ЛГБТ-спільноти.

Організатори Маршу, що запланований на 18 червня в рамках КиївПрайд-2017, очікують до 5 тисяч учасників. Також відомо, за яким маршрутом пройде КиївПрайд.

Підтримати ЛГБТ-спільноту у Київ приїде депутат Європарламенту, співголова парламентської асамблеї Euronest Ребекка Хармс.

Читайте також матеріал «Главкома» Організатор КиївПрайду Зорян Кісь: Гомофобія - це хвороба, яку без провокацій не вилікувати

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: