Столична поліція переходить на посилений режим роботи через Марш рівності та з'їзд байкерів

Столична поліція переходить на посилений режим роботи через Марш рівності та з'їзд байкерів
Патрульна поліція

На зустріч байкерів приїде півтори тисячі учасників, на Марші рівності очікують 5 тис. учасників

Упродовж трьох днів, з 16 до 18 червня, поліція столиці працюватиме у посиленому режимі. У Києві посилять заходи безпеки у зв’язку зі з'їздом байкерів і Маршем рівності.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Зазначається, що 16 і 17 червня у Києві відбудеться міжнародна зустріч байкерів і, зокрема, мотопробіг, у якому братимуть участь до 1500 мотоциклістів. На цей період до охорони правопорядку залучать понад 5 тисяч працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України.

18 червня з 10:00 до 13:00 у Києві запланований Марш рівності, організатори якого заявили про 5 тисяч учасників.

«Задля належного забезпечення правопорядку цього дня поліція планує значно посилити заходи безпеки. Для цього залучатиметься майже п’ять тисяч працівників поліції, серед яких і співробітники підрозділів особливого призначення головних управлінь Національної поліції з різних областей України, викладачі та курсанти Національної академії внутрішніх справ, 1600 військовослужбовців Національної гвардії України», – йдеться у повідомленні на сайті МВС.

У відомстві попередили, що в місцях проведення Маршу рівності встановлять загороджувальні турнікети і кордони.

«Також діятимуть чотири контрольно-пропускні пункти із металошукачами, на яких буде пропускний режим і превентивні поліцейські заходи. Зокрема, правоохоронці вибірково перевірятимуть документи та вміст сумок учасників маршу», – додають в МВС.

Нагадаємо, стало відомо, за яким маршрутом пройде КиївПрайд, на який приїде депутат Європарламенту, співголова парламентської асамблеї Euronest Ребекка Хармс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: