У Південному на Донеччині виявили 360 вибухонебезпечних предметів

У Південному на Донеччині виявили 360 вибухонебезпечних предметів
Піротехнічні підрозділи ДСНС України обстежили територію смт Південне
Фото: ДСНС

До розмінування залучалось шість чоловік особового складу ДСНС

У селищі Південному на Донеччині фахівці групи піротехнічних робіт Держслужби з надзвичайних ситуацій спільно з групою розмінування Збройних сил виявили 360 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє ДСНС Донеччини. 

Зазначається, що рятувальники виявили 30 гранатометних пострілів ВОГ-17 та один ВОГ-25, 15 гранат Ф-1, 10 ракет до РПГ-22 та 304 набої калібру 7.62 мм. 

До розмінування залучалось шість чоловік особового складу та дві одиниці техніки.

Нагадаємо, житлові квартали Південного на Донеччині бойовики обстрілюють снарядами та мінами, через що виникають пожежі. Таким чином бойовики намагаються змусити мешканців залишити селище.

Раніше повідомлялось, що з міркувань безпеки штаб операції Об’єднаних сил заборонив пересування будь-яких приватних автотранспортних засобів, що залишаються в селищі Південому неподалік окупованої Горлівки на Донеччині.

Нагадаємо, 8 травня українські військові взяли під контроль населений пункт Південне поблизу окупованої Горлівки в Донецькій області. За інформацією штабу ООС, бойовики з того часу періодично обстрілюють позиції підрозділів 24-ї бригади, намагаючись витіснити їх з селища.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: