У Путіна заявили, що Росія може пересувати свою армію, як хоче

У Путіна заявили, що Росія може пересувати свою армію, як хоче
Російська армія

Російська Федерація збільшила військову присутність на кордоні з Україною трьома мотострілковими дивізіями

Росія змінює конфігурацію збройних сил на своїй території так, як вважає за доцільне.

Про це заявив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання з приводу посилення військової присутності РФ на кордоні з Україною, передає ТАСС 24 липня.

«Російська Федерація має право змінити конфігурацію збройних сил на своїй території відповідно до того, наскільки це вважається за доцільне», – сказав представник Кремля.

«Що стосується конкретики, то в даному випадку все-таки краще це питання адресувати колегам в Міністерство оборони», – додав Пєсков.

Як повідомлялося, Російська Федерація збільшила військову присутність на кордоні з Україною трьома мотострілковими дивізіями, які по суті призначені для ведення швидких наступальних дій.

Також міністр  оборони України Семен Полторак не виключає провокацій з боку РФ під час навчань у Білорусі.

Як повідомляв «Главком», раніше начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що, судячи з дій російської сторони, частина військ, які готуються для перекидання для участі в російсько-білоруських навчаннях «Захід-2017», може після їх закінчення залишитися на території Білорусі.

Під час візиту до України президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко запевнив, що територія його країни ніколи не стане майданчиком для здійснення агресії проти України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: