У Раді коронавірусом захворіли понад 10 нардепів, - Разумков

У Раді коронавірусом захворіли понад 10 нардепів, - Разумков
Дмитро Разумков: я радий, що більша частина народних депутатів вже повернулась до роботи
Фото: Главком

Голова Верховної Ради не зміг назвати точну кількість інфікованих нардепів

Коронавірус лабораторно підтвердили у понад 10 народних депутатів України. Про це заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі каналу «Зік».

За його словами, можливо, не всі депутати готові публічно заявити про своє інфікування.

«Я думаю, що 10-15 осіб максимум. Це я так з запасом говорю з урахуванням тих, хто можливо захворів, але про це так публічно не заявив. Я не готовий був зараз говорити про кількість, але вона зовсім незначна. Я радий, що більша частина народних депутатів вже повернулась до роботи. Сподіваюсь, що найближчим часом ті, хто на самоізоляції або поки що на лікарняному, так само повернуться до виконання обов’язків», - повідомив Разумков.

Разумков також прокоментував питання, чи дійсно у Верховній Раді перехворіла половина депутатів.

«Це не відповідає дійсності абсолютно. Тому що, навіть коли виявляли захворювання у народних депутатів, кількість значно менша... Про половину, тобто 200 з чимось народних депутатів мова не йде абсолютно», - зазначив спікер ВР.

На початку квітня було відомо про вісім випадків коронавірусу серед нардепів.

Нагадаємо, 18 березня самовисуванець із Луганської області Сергій Шахов став першим депутатом, у кого офіційно було підтверджено коронавірусну інфекцію.

Народний депутат Сергій Шахов, який перебуває в Олександрівській лікарні Києва з коронавірусом, 24 березня, розповів на своїй сторінці у соцмережі про стан свого здоров’я і самопочуття Сергія Вельможного, який також лікується у цій лікарні. 

Як повідомлялося, заступниця голови фракції «Слуги народу» Євгенія Кравчук заявила, що фракція не припинятиме роботу через виявлену у нардепа-«слуги» Руслана Горбенка коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, також народний депутат Сергій Рудик втрапив до лікарні з діагнозом коронавірус.

У народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Олександра Лукашева виявили коронавірус Covid-19.

28 березня діагноз підтверджено у нардепа Анни Скороход.

Як повідомлялось 15 квітня, депутат Верховної Ради Вадим Новинський заражений коронавірусом. Нардеп запевнив, що його стан у нормі, проте лікарі рекомендували йому госпіталізацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: