У Саакашвілі хочуть міжнародної експертизи «плівок Курченка»

У Саакашвілі хочуть міжнародної експертизи «плівок Курченка»
Давід Сакварелідзе

Сакварелідзе запевнив, що Саакашвілі дійсно ніколи не контактував з Курченком

Записи переговорів з голосами, які приписують лідеру Руху нових сил Михайлу Саакашвілі і олігарху-втікачу Сергію Курченку потрібно віддати на експертизу у Велику Британію чи США

Таку пропозицію в ефірі телеканалу ZIK озвучив колишній заступник генпрокурора України, один з лідерів Руху нових сил Давіда Сакварелідзе

«Уявіть собі масштаб Саакашвілі, а хто такий Курченко. Олігарх-втікач це та людина, яка була символом влади Януковича. До чого влада намагається прив’язати Саакашвілі. Є велика справа щодо злочинної групи Януковича, але вона так погано зроблена, що через певний час розвалиться в судах. Виявляється, що по цій справі Саакашвілі вступив в злочинну змову з організацією для того, аби скинути владу в Україні. Ось логіка цієї справи», – зазначив пан Сакварелідзе.

За словами гостя програми, вони намагаються прив’язати Саакашвілі до організації Януковича не маючи жодних доказів, крім сфабрикованих, які розіб’є будь-яка міжнародна експертиза.

«Давайте призначимо експертизу, але не в нас в МВС чи інших продажних агентствах, а міжнародну в Британії і Америці. Давайте почекаємо і побачимо. Вона скаже про оприлюднені плівки, що це монтаж. Повірте мені, вони так ретельно до цього готувались, що якщо б у них було б щось, то Луценко це крутив би 24 години на добу», – переконаний колишній заступник Генпрокурора.

Крім того пан Сакварелідзе запевнив, що Саакашвілі дійсно ніколи не контактував з Курченком.

Нагадаємо, ввечері 8 грудня лідера партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі затримали.

В поліції повідомили, що затримання проводилося в Солом’янському районі м. Києва. 

Затримання сталося на квартирі діючого співробітника поліції.

За словами генерального прокурора Юрія Луценка Саакашвілі помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Затриманий екс-очільник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив про початок голодування.

Раніше повідомлялося, що допит затриманого Михайла Саакашвілі (лідер «Руху нових сил»), який тривав в присутності його адвокатів, завершено.

Прокурори готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслету.

Колишній начальник поліції Луганської області Юрій Покиньборода підтвердив, що лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі був затриманий у нього вдома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: