У Слов'янську викрили держвиконавця на хабарі

У Слов'янську викрили держвиконавця на хабарі

Держвиконавець вимагав хабар за повернення рухомого майна (автомобіля), заарештованого за несплату заборгованості в банківській установі

У Слов'янську Донецької області викрили державного виконавця на хабарі у 20 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«Слідчими прокуратури при оперативному супроводі співробітників Управління СБУ в Донецькій області на отриманні неправомірної вигоди викрито Головного державного виконавця Ворошиловського районного відділу держвиконавчої служби в Донецьку територіального управління юстиції у Донецькій області (нині дислокується в Слов'янську)», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, СБУ звернувся житель Костянтинівки з інформацією про те, що від нього вимагає неправомірну вигоду в сумі 20 тис. гривень посадова особа за повернення рухомого майна (автомобіля), заарештованого за несплату заборгованості в банківській установі.

Наголошується, що в середу, 27 вересня 2017 року, хабарника викрили при отриманні коштів в м. Слов'янську. Дії посадовця кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою). Так, досудове розслідування проводять слідчі прокуратури Донецької області.

Зараз тривають оперативно-слідчі дії, вирішується питання про оголошення підозри і обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, оперативники Управління захисту економіки у Волинській області та слідчі прокуратури Волинської області задокументували схему вимагання та одержання неправомірної вигоди, яку організував чоловік народного депутата.

Раніше повідомлялося, що оперативники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області спіймали на хабарі доцента кафедри вищого навчального закладу м. Кривий Ріг.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону сил АТО викрили на хабарі завідувача кафедрою одного з провідних вищих навчальних закладів Харкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: