У Туреччині розповіли, коли чекають на перших іноземних туристів

У Туреччині розповіли, коли чекають на перших іноземних туристів

Перші закордонні туристи, ймовірно, прибудуть в Туреччину з Китаю та Південної Кореї

«Якщо не станеться нічого особливого», то старт туристичного сезону у Туреччині розпочнеться з внутрішнього туристичного руху

Туреччина планує відновити внутрішній туризм з 28 травня, зовнішній – з середини червня, після відновлення міжнародних рейсів.

Про це заявив міністр туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой.

«Якщо не станеться нічого особливого, то старт туристичного сезону розпочнеться з внутрішнього туристичного руху орієнтовно 28 травня. Ми вважаємо, що напрямок міжнародного туризму стартує з певними країнами після середини червня», – сказав міністр.

Він запевнив, що країна вживає всіх необхідних кроків для безпеки туристів в умовах коронавірусу.

«Ми вжили необхідних кроків. Маємо гарантувати повну безпеку. Для цього ми розпочали детальну програму сертифікації. Це вперше у світі, ЄС вирішив провести подібну роботу», - сказав Нурі Ерсой.

Він припустив, що першими країнами, з якими буде відновлено авіазв’язок та звідки в Туреччину прибудуть перші закордонні туристи, будуть Китай та Південна Корея.

Раніше стало відомо,  що Туреччина планує відкрити туристичний сезон наприкінці травня, а у червні розпочати приймати іноземців.

Також у Туреччині розповіли, як забезпечуватимуть безпеку туристів.

Натомість, іноземні туристи не зможуть відпочити в Іспанії влітку 2020 року. Причина – пандемія Covid-19. 

До слова, провідний світовий постачальник туристичних послуг TUI Group оголосив про скорочення восьми тисяч своїх працівників у відділеннях по всьому світу. Так компанія намагається впоратися з фінансовими втратами через пандемію коронавірусу, яка завдала збитків туристичному сектору.

Разом з тим на тлі кризи через втрату прибутків Таїланд почне стягувати податок з туристів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: