Туреччина планує відкрити туристичний сезон

Туреччина планує відкрити туристичний сезон
Туреччина готується до відновлення туристичного сезону

Готелі та заклади громадського харчування повинні будуть дотримуватися суворих правил для запобігання поширенню коронавірусу

Туреччина планує відкрити туристичний сезон наприкінці травня, а у червні розпочати приймати іноземців.

Про це повідомляє CNN Türk.

За словами міністра культури та туризму Туреччини Мехмет Ерсоя, наприкінці травня планується поступово відкрити внутрішнє авіасполучення, а в червні - після попереднього погодження з певними країнами - міжнародне.

Готелі та заклади громадського харчування повинні будуть дотримуватися суворих правил для запобігання поширенню коронавірусу. Ідеться про забезпечення дистанції між людьми та запровадження правил гігієни. Співробітники готелів та ресторанів пройдуть спеціальні курси підготовки.

Ресторанам у Туреччині доведеться відмовитися від шведського столу. Їжа та напої видаватимуться відпочивальникам винятково співробітниками закладів.

Ерсой додав, що до коронавірусної кризи Туреччина розраховувала прийняти у 2020 році 58 млн туристів. Наразі, за його прогнозом, очікується, що відкриються лише 60% готелів.

Як повідомлялося, іноземні туристи не зможуть відпочити в Іспанії влітку 2020 року. Про це повідомила в понеділок, 20 квітня, іспанська преса, посилаючись на заяви представників уряду та туріндустрії. Причина – пандемія Covid-19. 

Літній туристичний сезон 2020 року зірвано через пандемію коронавірусу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: