Убивця Шеремета знаходився за 100-150 метрів від автомобіля, - МВС

«Я не виключаю, що у нас будуть конкретні докази того, що ця група складалася із значно більшої кількості людей», - додав він.

Убивця журналіста Павла Шеремета знаходився за 100-150 метрів від автомобіля. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна« заявив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко.

«Ми повинні розуміти, що вбивця знаходився за 100-150 метрів від автомобіля, який вибухнув, і тому весь цей масив відеоінформації опрацьовується. Також опрацьовується вся маса дзвінків, які відбувалися в цей момент і після цього, всі ці особи, які перебували в радіусі 100-150 метрів, які могли бути причетні. Ведуться розмови і допити, більше вже кілька сотень людей дали свої свідчення в межах цієї справи. Я не виключаю, що у нас будуть конкретні докази того, що ця група складалася із значно більшої кількості людей», - заявив він.
Він зазначив, що над справою працює багато людей, а також зазначив, що відео закладення вибухівки під автомобіль Павла Шеремета дійсне.

«Те, що названо 50 осіб, - це тільки слідчі, які зараз відпрацьовують, українські та іноземні. Це сотні людей в Україні, у США, ті які на сьогоднішній день як експерти, як експерти теоретичні і на практиці відпрацьовують всю ту масу матеріалів, які з'являються... Я підтверджую реальність відео, яке зараз викладено в мережу - це справді відео з тих відеокамер, які оглядають стоянку, на якій стояв автомобіль. Це відео, яке фіксує те, що відбувалося в ніч напередодні трагічного випадку, в ніч на 30 липня, коли стався вибух», - повідомив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: