Угорський євродепутат подав у відставку після відвідування секс-вечірки в Брюсселі – ЗМІ

Угорський євродепутат подав у відставку після відвідування секс-вечірки в Брюсселі  – ЗМІ
Затриманий євродепутат Йожеф Саєр - однин з засновників «Фідес», правої націоналістичної партії прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана

Поліція затримала на секс-вечірці у столиці Белгії євродепутата Йожефа Саєра

Поліція в одному з барів Брюсселі затримала на секс-вечірці 25 людей, серед яких виявився угорський євродепутат. Про це повідомила низка бельгійських ЗМІ, зокрема видання La Dernière HeureHet Laatste NieuwsHet Nieuwsblad.

Зазначається, що прокуратура підтвердила інформацію про секс-вечірку, що відбулася минулої п’ятниці в будівлі на одній з центральних вулиць Брюсселя неподалік від штаб-квартири столичної поліції.

«Всіх 25 учасників, більшість з яких були чоловіки, оштрафували за порушення карантинних обмежень. Коли прибули правоохоронці, учасники вечірки були майже голі і грали у гру. Також на місці виявили наркотики», ─ йдеться у повідомленні.

Поліція повідомила, що на вечірці були присутні кілька дипломатів і член Європейського парламенту. Останній нібито намагався втекти через жолоб на даху, але правоохоронці його впіймали.

За інформацію окремих ЗМІ, затриманий євродепутат є одним із засновників «Фідес», правої націоналістичної партії прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

У медіа припускають, що може йтися про Йожефа Саєра, який несподівано подав у відставку у неділю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: