Україна отримає від США гаубиці з боєприпасами (фото)

Україна отримає від США гаубиці з боєприпасами (фото)
Українські військові отримають від США гаубиці з боєприпасами
фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Гаубиці готуються до відправлення разом з іншими засобами забезпечення

Міністерство оборони США готує буксировані 155-мм гаубиці M777 до відправлення разом з іншими засобами забезпечення та боєприпасами в рамках безпекової допомоги США Україні. Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ у повідомленні у Facebook.

«Міністерство оборони США офіційно повідомляє, що «Морські піхотинці Корпусу морської піхоти США готують буксировані 155-мм гаубиці M777 до відправлення разом з іншими засобами забезпечення та боєприпасами в рамках безпекової допомоги США Україні». ЗСУ вдячні за підтримку та допомогу США», – йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо, що США виділять $40 млрд для України: Палата представників США схвалила масштабний пакет допомоги, що передбачає підтримку України на загальну суму понад $40 млрд. Проєкт отримав двопартійну підтримку.

Крім того, 9 травня Байден підписав закон про ленд-ліз.

Як відомо, Палата представників Конгресу США проголосувала за програму ленд-лізу для України 28 квітня. Тоді 417 із 430 членів Палати представників проголосували «за», а тільки 10 (усі вони представляли Республіканську партію) – «проти».

Експерти упевнені, що ленд-ліз може відіграти переломну роль у російсько-українській війні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: