Українські туристи вже третю добу не можуть вилетіти із Занзібару

Українські туристи вже третю добу не можуть вилетіти із Занзібару
Українські туристи змушені влаштовувати собі нічліг просто неба
Фото: Facebook/Антон Ткачов

Авіарейс щодня відкладається, людям доводиться ночувати абиде

Майже 200 туристів третю добу не можуть повернутися в Україну з Танзанії. Люди змушені спати на підлозі через поломку літака авіакомпанію SkyUp.

Про це на своїй сторінці повідомив засновник компанії Patternica Антон Ткачов.

«Застряли з дружиною на Занзібарі, вже 3-й день переносять виліт. Авіакомпанія SkyUp Airlines творить таке свавілля, що просто немає слів. Цілий літак людей вважають просто г...м якимось», – написав він, додаючи детальний опис по днях своїх митарств.

За словами Ткачова рейс щодня відкладається, а людей кожного вечора розкидають по різних «клоповниках» з жахливими умовами для проживання.
Там же чекають вильоту в Україну Голова Держміграційної служби Максим Соколюк та його дружина Анастасія Зінченко, яку він врятував із собачкою з Вуханю, під час весняного спалаху коронавірусу.
Про це Анастасія докладно розповідає у сторіз в Instagram.

Анастасія повідомила, що за декілька днів вони змінили вже три готелі, які не заселяли людей, і вони були змушені ночувати на вулиці. За словами Зінченко, туроператор намагався якось зарадити ситуації, проте винним у затримці вильоту із Занзібару також називає авіакомпанію SkyUp.

В авіакомпанії українцям повідомляють, що затримка спричинена поламкою літака. Вже три дні його не можуть полагодити, тому майже 200 людей не можуть повернутися додому в Україну і змушені ночувати на вулиці. Серед туристів чимало маленьких дітей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: