В уряді назвали об’єднання Мінагро та Мінекономіки «абсолютно правильним»

В уряді назвали об’єднання Мінагро та Мінекономіки «абсолютно правильним»
Об'єднання Мінагрополітики і Мінекономіки мало сприяти ефективнішому проведенню земельної реформи.

Наразі новий уряд роз’єднує міністерства, що були об’єднані минулого року

Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов вважає, що об’єднувати міністерства молоді та спорту, культури і інформаційної політики було зайвим. Про це урядовець сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Процес роз’єднання міністерств триває, і зараз ми саме розподіляємо функції щодо Мінмолодьспорту. Повертаємо його назад. Це найбільш просте питання, тому що там майже все збереглося», - стверджує міністр.

Водночас, за словами Немчінова, «що стосується об’єднання Мінекономіки і Мінагро, то це було абсолютно правильним».

«Це моя особиста позиція. Щодо злиття Міністерств екології і енергетики, то це дуже суперечливе рішення. Не впевнений, що воно є добрим. Що стосується Міністерства реінтеграції, то нинішнє рішення є правильним», - зазначив урядовець.

Немчінов повідомив, що «трохи інший функціонал і наповнення зараз є щодо Міністерства реінтеграції». «Міністерство культури та інформполітики буде формуватися у своїх нових задачах». – повідомив Немчінов.

Нагадаємо, у серпні минулого року уряд на чолі з експрем’єр-міністром Олексієм Гончаруком об’єднав Міністерство економічного розвитку та торгівлі об’єднали із Міністерством аграрної політики. У Кабміні вважали, що це сприятиме ефективнішому проведенню земельної реформи.

Новопризначений уряд на чолі з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем 12 березня відновив Міністерство у справах ветеранів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: