В Афганістані таліби штурмували охоронний пост: є жертви

В Афганістані таліби штурмували охоронний пост: є жертви
Фото: ukrinform.ua

Зіткнення співробітників сил безпеки з талібами вранці у четвер тривало протягом п'яти годин, поки не підійшло підкріплення, тоді нарешті атаку відбили

Поліція Афганістану повідомляє, що бойовики «Талібану» увірвалися на охоронний пост у провінції Балх на півночі країни, убивши п'ятьох співробітників. Про це повідомляє УНН з посиланням на AP.

Представник поліції провінції Адель заявив, що зіткнення співробітників сил безпеки з талібами вранці у четвер тривало протягом п'яти годин, поки не підійшло підкріплення, тоді нарешті атаку відбили.

Повстанський рух веде переговори з посланцем США з питань миру у близькосхідній державі Катар, однак майже щодня здійснює напади на військові об'єкти у Афганістані. Як таліби, так і очолювана США коаліція дотримуються політики ведення бойових дій під час перемовин, кожен з них прагне зміцнити свою переговорну позицію.

Представник талібів Забіхулла Муджахід заявив, що угруповання бере на себе відповідальність за напад, заявивши, що шість поліцейських були вбиті.

Днем раніше у столиці провінції Балх вибухнула бомба, поранивши шістьох мирних жителів. Ніхто не взяв на себе відповідальність.

Тим часом спецпредставник США щодо питань примирення в Афганістані Залмай Халілзад, який з вересня минулого року вп'яте зустрічався з талібами у Катарі, зазначив, що зустрічі протягом останніх трьох днів у Досі були «продуктивними», повідомило у четвер видання Tolo News.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: