В окупований Крим з гастролями їде улюблений співак Путіна

В окупований Крим з гастролями їде улюблений співак Путіна
Афіша в Севастополі

Група «Любе» дасть концерти 27 липня в Севастополі і 28-го – в Ялті

В окупованому Севастополі анонсували виступ російської групи «Любе», яка вже відвідувала анексований Крим у 2014–2016 роках.

Згідно з інформацією на афішах, розміщених на вулицях міста, концерт відбудеться в рамках ювілейного туру групи 28 липня в колишньому Українському культурно-інформаційному центрі (Камишова бухта), перейменованому підконтрольними Кремлю місцевою владою на ГБУК КІЦ.

На офіційному сайті групи в анонсах подій зазначено, що «Любе» дасть концерти 27 липня в Севастополі і 28-го – в Ялті.

Як відомо. в 2002 році російський президент Володимир Путін назвав лідера групи «Любе» Расторгуєва своїм улюбленим виконавцем. В середині червня музиканта було доставлено до лікарні з підозрою на серцевий напад. Расторгуєву стало зле перед виступом в Тулі.

Держприкордонслужба України з початку року заборонила в'їзд в країну 70 артистам, в тому числі тим, хто в обхід українського законодавства відвідав анексований Росією Крим, повідомили в українському відомстві 4 липня.

Депутати Верховної Ради України зареєстрували проект закону, що обмежує гастрольну діяльність російських і українських артистів. На думку авторів законопроекту, «російські гастролери, виступаючи на території України, в тому числі окупованій, відкрито підтримують окупацію України і приниження українського народу». Виняток на в'їзд в Україну пропонується зробити для тих російських артистів, які в письмовому вигляді або публічно визнають Росію агресором, а також для тих, хто постійно проживає в Україні. Для порушників норм депутати пропонують передбачити відповідальність, в тому числі кримінальну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: