В РФ планують представити нову концепцію міграційної політики

В РФ планують представити нову концепцію міграційної політики
Співбесідник в уряді РФ заявив про те, що країні треба мільйони нових громадян

В Москві розраховують на міграцію із України і Білорусі

В РФ мають представити нове бачення щодо політики в сфері міграції. Це має зробити сам Володимир Путін на VI Всесвітньому конгресі російських співвітчизників.

Російське видання «Коммерсантъ» повідомляє про те, що розробкою нового документу займалися представники МВС РФ під керівництвом адміністрації президента РФ. Нова концепція має бути спрямована перш за все на те, щоб стимулювати мільйони росіян і російськомовних людей із всього пострадянського простору перебиратися до РФ. Вона замінить документ, який розроблявся в 2012 році.

Так для стимулювання імміграції до РФ мають бути схвалені нові спрощені процедури отримання російського громадянства. Так для громадян України і Білорусі можуть відмінити екзамен із російської мови. Притягувати нових громадян повинні будуть міські агломерації, а тому одним із завдань є покращення рівня життя. Також мають спростити процедуру отримання дозволу на проживання. Мова йде про максимальне викорінення можливої корупційної складової.

На основі нової концепції міграційної політики буде розроблено конкретний план для її реалізації, в тому числі перелік законів, які необхідно буде прийняти. Співбесідник в уряді РФ заявив про те, що країні треба мільйони нових громадян. В перше чергу мова йде про трудові кадри.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: